Mór, Mór környéke, WALKenergie, aerobic, alakformáló, zsírégető, izmok erősítése, szív-, ér- valamint légző rendszer edzése, állóképesség fejlesztése, fitnesz, változatos, élménygazdag, testformálás,

WALKenergie & Aerobic - Mór Hardcore Body

WALKenergie & Aerobic

8060 Mór, Lovarda utca 7.
Tel: 06 70 313 1586 Fax: E-mail:
Honlap:

Facebook oldalunk frissülő információkkal: WALKenergie & Aerobic - Mór Hardcore Body

 

 

Hisszük, hogy a mozgás alapeleme az életnek és erősíti a kitartást, önbizalmat, önbecsülést a mindennapokban. Legjobb tudásunk birtokában, és minden helyzetben a maximumot nyújtva igyekszünk hozzájárulni ahhoz, hogy elégedetten, és kellemes élményekkel távozz tőlünk edzés végén!

 

Aerobic - Alakformáló, Zsírégető

 

Alakformáló aerobic: Az órák során az egész testet átmozgatjuk, izmainkat tónusba hozzuk, fejlesztjük, de nem növeljük annak tömegét.

 

Egyszerű, jól követhető aerobikóra, ahol a test formálása erő- és állóképességi gyakorlatokkal történik. 

 

Szerepet kapnak kisebb súlyokkal végzett munkák a váll-, mell- és hátizom formálására, ebből az óratípusból sem maradhat ki a has-, comb- és farizmok erő-álló képességének fejlesztése.

 

Zsírégető aerobic:

 

Közepes intenzitású aerob óra, mely a test zsírszövetének csökkentését célozza meg. Szökdelések nélküli lépéskombinációkat és erősítő gyakorlatokat tartalmaz.

 

WALKenergie: 

 

A csoportos fitneszedzések közül messze a WALKenergie az egyik leghatékonyabb zsírégető tréning.

Változatos, élmény gazdag órák, egyszerű koreográfia.

 

A WALKenergie legfontosabb előnyei:


- 45 perc aerob munkavégzés

 

- zsírégetés

 

- izmok erősítése


- szív-, ér- valamint légző rendszer edzése


- állóképesség fejlesztése

 

A WALKenergie program fő eleme a futópad, ami nem elektromos, hanem mechanikus, így lehetővé teszi, hogy valódi gyaloglást, futást szimuláljunk, vagy bemelegítő gyakorlatokat végezzünk rajta.

A futópadon végezhető gyakorlatokat úgy találták ki, hogy minden korcsoport számára elvégezhetőek legyenek, a gyerekektől kezdődően az idősekig.

Ez a forradalmian új program lehetővé teszi, hogy az egész edzés valóban 100%-os hatékonyságú legyen, akár állóképességet szeretnél fejleszteni, akár testzsírt szeretnél csökkenteni, mert az intenzitást saját magadnak állítod be.

 

Bejelentkezés szükséges: 06 70 313 1586 telefonon vagy Facebook oldalunkon üzenetben.

 

 

 

 

 

 


Kapcsolódó linkek, hivatkozások

  • WALKenergie & Aerobic - Mór Hardcore Body