Sport - Budaörs

Liver FC Budaörs

gyermekfoci foglalkozás

2040 Budaörs, Árok utca 1.
Tel: +36 20 2194633 Fax: E-mail: liverfoci@gmail.com
Honlap: http://www.liverfoci.hu

Liver FC Budaörs bemutatása


A Liver FC 1997 márciusa óta működő gyermeksport-egyesület. Vezetői, edzői budaörsi, sportszerető fiatalok. Jelenleg tizenkét csoportban, mintegy 230-250 óvodás és kisiskolás korú (4 - 13 éves) gyermek vesz részt heti rendszerességgel, korosztálytól függően hetente 2-4 alkalommal a foglalkozásokon. Az edzéseket budaörsi iskolákban és a városi sportpályán (Árok u.) tartjuk.


A Liver FC Budaörs rendszeresen szervez sporteseményeket (nyári nemzetközi focikupa, lányfoci városi bajnokság, ovifoci zsiráf kupa, hétvégi házibajnokságok, Focinap) tagjai és más sportegyesületek részvételével. A korosztályos csapatok az ország különböző pontjain rendezett labdarúgó tornák rendszeres résztvevői. Az egyesület, tagjai és családtagjaik részére kirándulásokat, családi programokat szervez. Nyári, napközis rendszerben működő sporttábor, a Kamaraerdei Ifjúsági Park területén minden évben várja a gyerekeket. Jelenleg hét korosztályos csapat versenyez rendszeresen, az 1998, 1999, 2000, 2001, 2002 és 2003-04-es korosztályunk résztvevője a korosztályos körzeti bajnokságnak, az 1997-es pedig a Budaörsi SC-vel közösen az NB II-es bajnokságban szerepel.


A Budaörsi Sport Club-al történt megállapodás biztosítja a klub "kiöregedő" korosztályainak továbblépését, a serdülő majd ifjúsági csapathoz. Ezáltal egy széles alapokról induló jól működő utánpótlás-nevelő munka jöhet létre.


A klub célja, tömegbázisának növelése, az egészséges életmód, a kulturált sportolás széles körű népszerűsítése, a labdarúgáson keresztül, egy igazi sportközösség megteremtése.


Kapcsolódó linkek, hivatkozások